Fırın Yemekleri

31 Mart 2013 Pazar

Okuduğu Kitap Atlıkarınca




   Herkese güzel pazarlar diliyorum.Ardından da bu güzellikler bütün hafta sonunu yayılsın İNŞALLAH.
   Bu sıralar biraz rahatsızım ve yatmam gerekiyor bu yüzden siz sevgili arkadaşlarımla çok buluşamasam da kalbim hep sizlerle.
   Kitap okumayı çok severim hatta 2-3 kitabı birden okurum.Arabada,şirkette ve evde ayrı ayrı kitaplarım vardır.Fırsatını buldukça hatta bankada sıra beklerken bile okurum.:))
   İşte okuduğum bir kitabımı sizlerle paylaşmak istiyorumATLIKARINCA.
   
KİTAP ARKA KAPAĞI
     'Onun hareketleri öylesine zarif,öylesine kibardı ki ,çalan her notadan daha da inceydi.Aynı zamanda,vücudu ile yaptığı tutkulu tanıtım,sanatsal ifade ile eş değerdi.Şıklık,incelik zarafet,lirik,ifade duygulu sunum gibi bütün muhteşem özellikler,tek bir isim altında toplanmıştı:Anna Balint

Baçka düzlüklerinde yer alan salaş köyün evlerinden birinde,tavan arasında dünyaya gelen,küçük Anna Balint'in;Rusya'nın en ünlü bale sahnesi Bolşoy'a sıçrama yapacağını ününün dünyaya yayıl çok genç yaşta zirveye çıkacağını Rusya'nın unutulmaz soğuk kışlarında tutkulu bir aşk yaşayacağını,büyük acılar çekeceğini,kanser illetine yakalanıp anılarını yattığı hastane odasında inatla ölüme meydan okuyarak,sonuna kadar yeniden yaşayabileceğini kim bilebilirdi ki.

   Şimdi benim düşüncelerime gelince.Son derece keyifle okuduğum bir kitap.Bir insanını kariyeri için annesiyle verdiği hayat mücadelesi.O kariyerinin zirvesinde sevdiklerinin tek tek acısını yaşaması,bu kadar sevilen ve saygı duyulan bir insanın tek başına hayata vedası ve daha neler neler.Tavsiye ederim keyifle okuyacağınız bir kitap.
    Hepimize sağlıklı,hayırlı,mutlu haberlerle dolu bir hafta dilerim.Sevgiyle kalın:))


6 yorum:

  1. Öncelikle çok geçmiş olsun, dinlen kendine bak arkadaşım, her şeyin başı sağlık, ünlü insanların (sanatçı olur, bilim insanı olur, devlet adamı olur)hayat öykülerine bayılırım, küçük bir kızın Bolşoy'da balerin olmasına giden yol eminim çok keyiflidir okuması...sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim canım.Elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum.Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  3. Canım vakit ayıramıyorum kitap okumaya inşallah evde oturmaya başlayınca nasip olur sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Bende çalışıyorum ama her yerde bir kitabım var.Akşam yatarken bile okurum.Umarım sende keyfini çıkarabilirsin.Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. bu alışkanlığı kazanmayı o kadar istiyorum ki... Kitap okumanın keyfi bambaşkadır ama devam ettiremiyorum :(

    YanıtlaSil
  6. Kitapların konusunun içine girdiğin zaman olayı yaşıyormuşsun gibi hissediyorsun.Umarım sende kitap okumanın tadını çıkartabilirsin.Sevgiler.

    YanıtlaSil